Birckalaiset ry

Pirkkalan Muinaisaikayhdistys Birckalaiset ry on perustettu huhtikuussa 2018. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää historian harrastusta Pirkkalassa ja koota historian harrastajat ja elävöittäjät yhteiseen toimintaan. Toimimme aktiivisesti mm. Pirkkalan muinaismarkkinoiden järjestelytehtävissä ja järjestämme pitkin vuotta historiaan liittyviä tapahtumia sekä erilaisia kursseja ja luentoja. Osallistumme mielellämme myös muissa kunnissa järjestettäviin historiallisiin tapahtumiin.

Yhdistys ottaa mielellään vastaan uusia, asiasta kiinnostuneita ja aktiivisia jäseniä. Jäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen. Jäsenmaksu vuonna 2022 on 10 euroa. Olemme pitäneet jäsenmaksumme kohtuullisena yhdistyksen perustamisesta lähtien.

Yksi suurimmista projekteista, jonka pyrimme saamaan valmiiksi vuosien 2022 ja 2023 aikana on Reippiin Museotie 31:een tekeillä oleva muinaiskylähanke. Vuoden 2022 aikana pyrimme järjestämään useampia talkootapahtumia ja mahdollisesti myös yleisölle tarkoitettuja tilaisuuksia, joissa voi seurata (mahdollisesti myös osallistua) kylän eri rakennusvaiheisiin. Tästä tiedotamme myöhemmin.

Ihmisten mielenkiinto ja tuki on korvaamaton apu tässä tavoitteessa.

Pin It on Pinterest

Share This