Tervehdys Birckalaiset!

Syksy on saapunut Pohjolaan. Birckaliset valmistautuvat erinäköisiin puhdetöihin ja kekriin.
Seuraava Birckalaisten kokous on 15.10.
Kekrityöryhmä ja hallitus kokoontuu pikapalaveriin 1.10.

Sunnuntaina 6.10. lähdetään metallinetsintään Reippiin tulevan muinaiskylän paikalle. Mukana on myös Pirkanmaan maakuntamuseon edustaja. Tervetuloa mukaan kaikki kiinnostuneet. Omat etsimet mukaan. Tapaamme klo 11 Reipin museolla.

Maastojousiammuntaa pääsee harrastamaan Sankilassa 12.10. klo 11-15, kurssin hinta 30 €.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen ragnarök@hiidenvaki.fi.

Muinaisjalkinekurssi 2.11. Kyöstin kerhotalolla Kyöstintie 6, Pirkkala klo 10-16 Hinta jäsenille 20 €+ materiaalimaksu. Muille kuin jäsenille kurssin hinta on 30 € + materiaalimaksu. Opettajana jalkinemestari Pia Mäki-Turja.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot birckalaiset@gmail.com.

Muinaisolutkurssi 9.11. klo 10-18 Suupanniityn koulussa, Koulutie 8, Pirkkala. Hinta 50 €. Kurssin vetää sahtimestari Mika Laitinen. Ilmoittautumiset ja lisätiedot birckalaiset@gmail.com.

Jotteivät joululahjat jäisi viime tippaan – järjestetään neulakinnaskurssi 30.11.-1.12. klo 10-15 Kyöstin kerhotalolla, Kyöstintie 6, Pirkkala. Hinta jäsenille 20 € +  mahd. materiaalimaksu ja muille kuin jäsenille 30 € + mahd. materiaalimaksu. Ilmoittautumiset ja lisätiedot birckaliset@gmail.com.

Käsityöseura 17.11. Kyöstin kerhotalolla, Kyöstintie 6, Pirkkala, klo 12-16. Oma käsityö mukaan, eikä tarvitse olla niin muinainenkaan. Turistaan mukavia ja neuvotaan toisiamme ongelmakohdissa. Voit vaikka opetella jonkin uuden tekniikan, jos paikalla on joku joka hallitsee kyseisen taidon. Tilaisuus on maksuton.

Niin ja sitten on vielä Kekrijuhla Reipissä 26.10. klo 11-21. Jos haluat tulla myymään jotain sadonkorjuuseen tai käsitöihin liittyvää olemme varanneet museon puolella olevaan parilatoon myyntipaikkoja. Klo 14 ankaen Reippiin on bussikuljetus Suupalta ja illan tullen muinaismusiikkia ja tulishow. Lapsille Kekriseikkailuja. Saattaapi olla yksi aikuisillekin:)

Vaikka illat pimenevät niin Birckalaiset jaksavat.
Kaikki mukaan kursseille ja tapahtumiin.
Aurinkoisia syksyn päiviä toivottelee
Kirjuri-Kirsti

Pin It on Pinterest

Share This