Hyvät Birckalaiset,

Seuraava kokous lähestyy. Kokoonnumme Kyöstin kerhotalolla 3.9. klo 18.00 Tervetuloa!

Kokouksen aluksi puhumme historian elävöittämisestä, larppausporukan aikaansaamisesta, muinaiskyläprojektista yms.

Sitten kokouksessamme käsittelemme syksyn tapahtumia, kylätalkoisiin osallistumista ja monia muita aiheita.

SYKSYN KURSSIT PIRKKALASSA

Maastojousiammuntaa jo alan perusasiat osaaville yli 15 v. Sankilassa 12.10. klo 11-15. Säävaraus. Hinta 30€. Lisätiedot ja ilmoittautumiset ragnarok@hiidenvaki.fi

Muinaisjalkinekurssi 2.11. klo 10-16 Kyöstin kerhotalolla, Kyöstintie 6

Kurssin pitää jalkinemestari Pia Mäki-Turja. Kurssi on jatkoa kevään kurssille.  Tiedustelut ja ilmoittautumiset birckalaiset@gmail.com

Muinaisolutkurssi 9.11. klo 10-18 Suupanniityn koululla

Uusintakurssi suositusta aiheesta! Kurssin pitää alan huippuasiantuntija Mika Laitinen. Kurssilla opetellaan panemaan sahtia ja muita oluita helpoin kotikonstein.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset birckalaiset@gmail.com

Neulakinnaskurssi 30.11.-1.12. klo 10-15 Kyöstin kerhotalolla. Kurssin pitää muinaisartesaani Johanna Manninen. Mahdollisuus ostaa Reipin tilan lampaiden villaa.

Suunnitteilla myös miekkailua ja luentoja.

Pirkan opiston ohjelmasta löytyy Johanna Mannisen muita kursseja Lempäälän tarjonnasta. Lautanauha, spiraali, luu- ja sarviesine kurssit.

Kurssien lisäksi Birckalaiset järjestävät jo perinteeksi muodostuneen Kekri-juhlan (toinen kerta) Reipissä 26.10. Sinne kaivataan myös talkoolaisia ja myyjiä. Aloitamme klo 11 ja päätämme klo 21. Ohjelmassa tulishow, räväkkää muinaismusiikkia, viikinkiköydenvetoa, kekriseikkailuja. Siellä on siis myös markkinameinikiä muinaismarkkinoiden tyyliin.

Yhdistyksemme tahti ei tänäkään syksynä hidastu. Meillä on paljon annettavaa myös Tampereen kulttuuripääkaupunkihankkeelle.

Lämmintä syksyä kaikille!

Toivottelee

Kirsti

 

Pin It on Pinterest

Share This