Jäsenkirje 3/2018, 24.9.2018

 

Aurinkoista syksyä Birckalaiset!

 

Edellisestä jäsenkirjeestä on vierähtänyt jo tovi, mutta teitä ei suinkaan ole unohdettu arvoisat jäsenet.

 

Huomenna 25.9. on Kuutietoutta -luento Pirkkalan pääkirjastossa alkaen klo 18. Esite on ohessa. Tervetuloa sankoin joukoin. Ovimaksun otamme vastaan käteisellä, se on siis 8 euroa ja sisältää pienen iltapalan.

 

Jousiammuntakurssi on hakemassa muotojaan ja myös paikkoja. Ilmoitan siitä lisää seuraavassa kirjeessä. Koeammuntoja on ollut keskiviikkoiltaisin Sankilan pellolla ja viime lauantaina Kurikankulman koululla. Pian homma saadaan kuosiin ja ilmoittautumisia vastaanotetaan, joten pysykäähän kuulolla.

 

Kinnasneulakurssi jouduttiin valitettavasti siirtämään toiseen ajankohtaan kaikenlaisten päällekkäisten sattumusten vuoksi, mutta se tullaan varmasti järjestämään.

 

Tulevaa ohjelmaa:

2.11. Birckalaiset järjestää Kekri-juhlan Reipissä yhdessä Reipin tilan kanssa. Juhlan teemana sadonkorjuuajan päättymisen lisäksi on tuli ja mystiikka. Kekri-juhla on koko perheen tapahtuma ja sen ajankohta on 18-21. Juhlaan myydään ranneketta (aikuiset 5 €, lapset 2 € ja perheranneke 10 € 2 aikuista + 2 lasta)

 

Su 4.11 ja la 10.11 Taula, muinaissytyke

Ensimmäinen kerta (4.11) klo 11-15

Toinen kerta (10.11) klo 11-14

Paikka: Kyöstin kerhotalo, osoite Kyöstintie 6, Pirkkala

Osallistujamäärä: max. 8 hlö

Hinta: 25€ / Birckalaiset ry:n jäsenille 20€

Kuvaus: Tehdään taulakäävästä muinaissytykettä, taulaa. Voit käyttää myös omaa taulakääpää, kunhan se on tuoretta eikä ole päässyt kuivumaan missään vaiheessa. Ota mukaan puukko.

 

Birckalaiset osallistuu myös Pirkkalan joulunavaukseen ja joulumyyjäisiin 23.-25.11.

 

Birckalaisten seuraava kokous on 2.10. klo 18 Pirkkalan liikuntatalon kahviossa. Kokous on avoin kaikille kiinnostuneille. Tervetuloa!

 

 

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This